تحولات منطقه

۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۶
کد مطلب: ۱۱۷۰۱۲۸

تیم فوتبال الاهلی عربستان در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا موفق شد در ورزشگاه زعبیل دبی، الوصل امارات را با نتیجه سه بر یک شکست دهد.

طارمی گل نزد، الوصل به الاهلی باخت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم‌های فوتبال الوصل امارات و الاهلی عربستان امشب (دوشنبه) در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه زعبیل دبی به مصاف یکدیگر رفتند.

الوصلی‌ها که در هفته نخست مقابل القادسیه عربستان با نتیجه دو بر یک شکست خورده بودند، در این دیدار خانگی به دنبال جبران نتیجه بودند.

در سوی مقابل، الاهلی عربستان که عنوان قهرمانی دو دوره گذشته لیگ نخبگان آسیا را یدک می‌کشد، پس از تساوی برابر پاختاکور در گام نخست، برای کسب نخستین پیروزی خود در فصل جدید این رقابت‌ها به میدان رفت.

الاهلی شروع بهتری در این مسابقه داشت و در دقیقه ۲۰ با گل راجر ایبانز از حریف پیش افتاد.

در حالی که همه منتظر سوت پایان نیمه نخست از سوی داور بودند الوصل با شوت پدرو مالهیرو و اشتباه دروازه‌بان الاهلی به گل تساوی رسید.

در دقیقه ۵۸، فرانسیسکو ترینکائو گل دوم الاهلی را به ثمر رساند تا نماینده عربستان بار دیگر از حریف پیش بیفتد.

در حالی که الوصل در دقایق پایانی به دنبال زدن گل تساوی بود، فراس البریکان در دقیقه ۱+۹۰تیر خلاص را شلیک کرد تا الاهلی عربستان به گل سوم برسد و با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی دست پیدا کند.

مهدی طارمی، مهاجم ایرانی الوصل، در ترکیب اصلی تیمش حضور داشت و در روزی که تیمش شکست خورد نتوانست نمایش قابل قبولی را به اجرا بگذارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha